Salarisadviseur – de Jong & Laan – Enschede

JobID = 14n0.07

Hoe maak jij het verschilPersonele vraagstukken van klanten in goede banen leiden. Daar sta jij voor als HR-professional bij de Jong & Laan. Afhankelijk van je expertise ondersteun je organisaties met diensten op het gebied van personeel.Je krijgt een eigen klantenportefeuille, bent fulltime betrokken en werkt samen met collega’s van andere disciplines aan het beste resultaat voor de klant.Steeds meer klanten vertrouwen ons hun personeelszaken toe. Onze discipline personeel verwerkt inmiddels meer dan 35.000 loonstroken en heeft daarbij te maken met zo’n 75 verschillende cao’s. We maken dus serieus werk van personeel!Ter versterking van ons team Personeel; een team van collega’s werkzaam op onze vestigingen in Enschede, Rijssen, Oldenzaal en Lochem, zijn wij op zoek naar een adviseur met expertise op het gebied van salarisadministraties.Jouw rolAls ondernemende salarisadviseur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van salarisadministraties van cliënten. Niet alleen verwerk je salarisadministraties; dankzij je communicatieve vaardigheden en gedegen kennis ben je een enthousiaste adviseur voor onze MKB relaties. Je informeert en adviseert cliënten onder andere op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en loonheffingen. Je onderhoudt veelvuldig (telefonisch) contact met cliënten, maar ook met externe instanties, zoals pensioenfondsen, arbodiensten en de Belastingdienst. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.Wie ben jijZie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, wensen en hoe deze uitdaging vorm te geven.En we zijn benieuwd naar en kwaliteitsgerichtheid;drive;helicopterview.Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau aangevuld met een vakgerichte opleiding PDL en/of VPS. Je hebt affiniteit met automatisering en je hebt bij voorkeur ervaring met het pakket Nmbrs. Inmiddels heb je ruime ervaring met salarisverwerking (voor klanten). Onze toekomstige adviseur woont bij voorkeur in de regio Twente.Wat bieden wijJij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als salarisadviseur een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.Een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hieronder.De pluspunten van werken bij de Jong & LaanOpen cultuur; korte lijnenGoede werk/privé balansVerantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatiefInteressante mkb klantenJezelf kunnen zijn

Lees meer…