Monteur Deurtechniek | Toegangtechniek – wr – Enschede

JobID = 6f0.1

Wie wordt jouw werkgever?:

Vaste Baan:  Monteur Deurtechniek | Toegangtechniek | 2.300 – 3.400 | Monteur Deurtechniek

Wij zijn dé partner als het gaat om Industriële deur & toegangstechnieken. Zo zijn wij gespecialiseerd in  overheaddeuren, snelroldeuren, rolluiken & hekken, brandwerend en inbraakwerende oplossingen. Tevens verrichtten wij diverse montage werkzaamheden voor verschillende gerenommeerde opdrachtgevers.
We hebben, met het grote assortiment aan verschillende producten, een oplossing voor de meest uiteenlopende situaties. 

Wat ga je precies doen?:

Voor de vacature als Monteur Deurtechniek Enschede Toegangtechniek ga je het volgende doen: 

Jij voert, samen met één collega, de montage- en demontage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van montagetekeningen, besteklijsten en mondelinge instructies. Als monteur maak je gebruik van hef- en hijsmiddelen, handgereedschappen en conventionele machines. Uiteraard gebruik je deze op een correcte wijze. Bovendien communiceer je met de planner over bijvoorbeeld het tijdig gereed melden van de werkzaamheden. Daarbij geef je  eventuele onjuistheden op tekeningen of van onderdelen door. Ook het signaleren van mogelijke afwijkingen is een belangrijke taak.

Er wordt verwacht dat je ons bedrijf op een correcte en positieve manier vertegenwoordigt en trots bent op het door jou afgeleverde product. Je draagt dan ook mede verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. De deuren worden in het binnen- en buitenland gemonteerd, daarom heb je er dan ook geen bezwaar tegen om enkele uren per dag te reizen, afhankelijk van de werklocatie, of om te overnachten. 

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Monteur Deurtechniek, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. 

Voor deze vacature vragen wij Monteur Deurtechniek  “, Monteur en Service Monteur”. 

Wat er van jou verwacht wordt:

Wat je van deze werkgever uit Enschede kunt verwachten:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.

Vacatures Enschede op Linkedin

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op Twitter. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Enschede op Facebook!