Hoofd Technische Services – Graf Holland B.V. – Enschede

JobID = 52e0.16

Functieprofiel

In deze stevige functie, waarin je rapporteert aan de algemeen directeur, speel je een cruciale rol in de transformatie die onze organisatie doormaakt. De focus van het hoofd technische services ligt op de continuïteit en het verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit van de technische processen. Je vertaalt de bedrijfsdoelen op het gebied van technische services naar een meerjarenstrategie met bijbehorende actieplannen.

Uiteraard anticipeer je in deze functie op toekomstige ontwikkelingen en streef je continu naar verdere technologische en procesmatige verbeteringen. Je analyseert systemen en processen om zo trends te signaleren en met verbetervoorstellen te kunnen komen. Uit een grote diversiteit aan “technische” data maak je heldere analyses en mede op basis hiervan herken je structurele problemen en stel je de juiste prioriteiten.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van 6 FTE’s op de technische services welke bestaat uit de technische dienst elektrisch, mechanisch, proces engineering en facility management. In de ambitie om continu te verbeteren, geef je leiding met een duidelijke richting, heldere doelen met concrete KPI’s en een open communicatie over de voortgang. Operational excellence speelt een grote rol binnen Graf Holland. Hierin ontwikkel jij je tot kennisdrager en je draagt dit ook uit op jouw afdeling en in de organisatie. Je hebt een actieve rol bij en deelname aan continue verbeter- en lean-projecten.

Je bent verantwoordelijk voor

Het geven van (opbouwende) feedback vinden we belangrijk, hiermee verhogen we ons kwaliteitsniveau. Maar het uitspreken van waardering richting onze medewerkers vinden we wellicht nog wel belangrijker. Dit doe jij in de jaarlijkse functioneringsgesprekken, maar zeker ook daarbuiten.

Functie-eisen

Wij bieden

Een dynamische en moderne werkomgeving die volop in ontwikkeling is. Een groep collegiale, open en positief ingestelde collega’s werkt samen aan een gezond resultaat van de organisatie.

Als hoofd technische services heb je een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Je krijgt daarbij alle steun van het management. De platte organisatie maakt bovendien snel schakelen mogelijk. Het salaris is marktconform met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsomschrijving

Graf Holland B.V., gevestigd te Enschede, is onderdeel van de Zwitserse

Rieter Groep waar wereldwijd ongeveer 4500 medewerkers werkzaam zijn.

De Enschedese vestiging, met ruim 100 medewerkers, is gespecialiseerd in het produceren van ronddraad, geprofileerd draad en kaardengarnituren voor o.a. de textielindustrie. Graf Holland kent verschillende bedrijfsprocessen waaronder het beitsen, trekken, gloeien, walsen en stansen van staaldraad. De producten worden wereldwijd gewaardeerd om de hoge mate van kwaliteit, precisie en veelvoud.

Geïnteresseerd?

Indien je de geschikte kandidaat bent voor deze functie kun je je gemotiveerde sollicitatie richten aan of telefonisch contact opnemen met:

Joyce Dassen, hoofd personeel & organisatie

Postbus 2201, 7500 CE Enschede, Tel.: 053-4889521

E-mail: [email protected]

www.graf-companies.com

Lees meer…