Anesthesiemedewerker – TMI – Enschede

JobID = 12l0.07

Voor een ziekenhuis in Enschede zijn wij op zoeknaar een Anesthesiemedewerker die ervaring heeft metthoraxchirurgie. De functie is voor 27 tot 36 uur per week en hetis mogelijk in in dienst te gaan bij het ziekenhuis of te werken opbasis van detachering. Wil jij meer informatie hierover? Neem danvrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden tebespreken.Functieomschrijving anesthesiemedewerkerHetoperatiekamercomplex waar jij komt te werken bestaat uit drieoperatiekamers, de drie thoraxoperatiekamers gerealiseerd en éénhybride operatiekamer. Er worden jaarlijks circa 1100 operatiesuitgevoerd. Als anesthesiemedewerker ben jij verantwoordelijk voorhet assisteren van de anesthesioloog tijdens zeer complexecardiochirurgische ingrepen, longchirurgie en op dehartkatheterisatie. Daarnaast denk jij actief mee over hetverbeteren van de afdeling en processen.Jouwprofiel:

Wijbieden:

#tmi

Lees meer…