Vrachtwagenchauffeur binnenland – Synergie – Enschede

JobID = 1a0.07

Als chauffeur CE rijd je elke dag vanuit deverschillende distributiecentra (DC’s) van klanten, ritten naarwinkelfilialen of horeca in de steden. Je vervoert dan veelalrolcontainers en pallets (gekoeld en ongekoeld). Er zijn veelmogelijkheden om je werk zelf in te delen, je rijdt altijd metmodern materieel, opleidingen volg je bij eigen instructeurs enchauffeurscoaches en natuurlijk zijn alle basisvoorwaardenuitstekend geregeld. Juist in de winkeldistributie kun je perfectje eigen werkdagen inregelen en door de schematische rittenplannenzijn de begin- en eindtijden altijd van tevoren bekend. Je kuntfulltime aan de slag, parttime (vanaf 1 dag), als oproeper, ofalleen op zaterdag of zondag en er zijn zowel dag- alsnachtfuncties. Woon jij in een straal van max 45 minuten rijden vanBreda en zoek jij een uitdagende baan met veel afwisseling, goedebegeleiding en wil je graag werken bij een stabiel en sociaalbedrijf?
 

Lees meer…