Medewerker klantenservice – Cendris – Enschede

JobID = 55h0.07

Wat ga jij doen Om je werk goed te kunnen doen,begin je bij Cendris altijd met een inwerktraining die wij voor joubetalen. Hier leer je alle ins en outs van T-Mobile Thuis, van desystemen waarmee je gaat werken, hoe je boze klanten weer blijmaakt en wie van je collega’s de koffie zwart drinkt. Trainingsuccesvol afgerond? Dan ben jij ready to go om zelfstandig aan deslag te gaan. Jij wordt gebeld met de meest uiteenlopende vragenover internet, televisie en telefonie. Het kan gaan over eenbestelling, wifi die niet werkt of hulp bij installaties. En af entoe komt er ook een klacht voorbij, bijvoorbeeld over facturen dieonjuist zijn. Deze gesprekken kunnen wel eens pittig zijn, maargelukkig zie jij het als een uitdaging om weerstand om te buigennaar begrip. Kom je er even niet uit? Dan staan er altijdcollega’s, coaches en teammanagers voor je klaar om jou te helpen.Op het moment dat je helemaal bent ingewerkt, is het ook mogelijkom je werk vanuit huis te doen. Good to know: dit is geentelesalesfunctie. Het enige target dat jij meekrijgt is klantenhappy maken. Werktijden
Dezebaan is ideaal te combineren met jouw drukke agenda. Werk naast jestudie, als de kids op school zitten of in de avonduren om extra teverdienen. De openingstijden van ons kantoor zijn:

Voor welk bedrijf werk je Werken bij Cendris betekent sfeer,flexibiliteit, diversiteit en aandacht voor jou als collega. Jijkrijgt de kans om je talent te ontdekken. Om jezelf verder teontwikkelen. Met trainingen, coaching en doorgroeimogelijkheden.Daarnaast werk je voor een van de meest uiteenlopendeopdrachtgevers en aansprekende merken, zoals VGZ. Op de dagen entijden dat het jou uitkomt. Zo past deze baan perfect in jouwleven. Alles op ensolliciteer!
Zie jij jezelf wel werken alsklantenservice medewerker voor T-Mobile Thuis in Enschede?Solliciteer dan via de button op deze vacature. Heb je eerst nogvragen over de functie, werktijden of arbeidsvoorwaarden? Neem dancontact op met het recruitmentteam via

Lees meer…