Belastingadviseur – wr – Enschede

JobID = 41a0.07

Bij welk bedrijf je gaat werken:

Belastingadviseur| MKB | 3.000 – 4.000 | Belastingadviseur

Westaan bekend als pitbulls die niet snel opgeven. Wij gaan ver vooronze cliënten. Dit verwachten wij ook van onze toekomstigecollega.

Wij zijn een kantoor metervaren fiscaal juristen, economen en belastingadviseurs. Wijadviseren over complexe nationale en internationale fiscalekwesties. Hierbij combineren we de kwaliteit van de ‘big four’kantoren. Daarbij maken we gebruik van de praktische insteek enondernemersgeest van ervaren fiscalisten.

Welketaken horen bij een Belastingadviseur WO:

Voorde vacature als Belastingadviseur Enschede MKB ga je het volgendedoen: 

Jouw werkzaamheden zullen onderandere bestaan uit:

Je adviseert op je eigenvakgebied en werkt samen met je collega’s op andere expertises.Vervolgens bespreek je de adviezen zelf direct met je klanten.Kortom run je je eigen portefeuille. Hierbij komt de gezelligheiden fiscale deskundigheid van collega’s.

Je werktbinnen een team van professionele fiscaal juristen enbelastingadviseurs. Deze hebben een ruime ervaring. Daarnaast staanze bekend om hun fiscale kennis. Jouw klantenportefeuille zalbestaan uit succesvolle ondernemers in het MKB-segment. Ook grotefamiliebedrijven en vermogende particulieren zittenhierin.

Je komt te werken in een stropdaslozeinformele omgeving. Hierbij is sfeer erg belangrijk. Hierdoor zulje een lagere productiviteitsdruk voelen dan bij grotere kantoren.Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Wekelijks is ervaktechnisch overleg. Bovendien past met collega’s sparren overdiverse ingewikkelde kwesties in onze informelewerksfeer.

Ter versterking van ons team zijn weop zoek naar een gemotiveerde Belastingadviseur, die past in dezerol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnendirect kijken of we een kennismakingsgesprek kunnenregelen. 

Voor deze vacature vragen wijBelastingadviseur belastingconsulent enbelastingadviseur. 

Jouwspecificaties:

Wat maakt werken bij dezewerkgever zo leuk?:

Wezoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer opkantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goedingewerkt en wij bieden uitgebreidestudiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af vanjouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding speleneen rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan weleens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.WR schat de brutosalarisrangeglobaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaireregelingen. Bij dezevacature is het mogelijk ook parttime te werken.WR streeft naar een goede match,waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken inje salaris. 
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEENdetachering. 

Ga de uitdagingaan!:

Solliciteer nudirect met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord enje sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor dezewerkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkthet snelst.


Vacatures Enschede op Linkedin

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op Twitter. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Enschede op Facebook!